Certificaten | SAUTER
 
 

Bekroonde kwaliteit

 

 

Een geïntegreerd managementsysteem zorgt bij SAUTER voor gecontroleerde processen. Certificaten en Awards geven klanten zekerheid en maken vergelijking mogelijk.

 
Logo IQNet

Ons hoofdkantoor in Bazel is de zetel van de Raad van Bestuur en ook de plek voor ontwikkeling en de productie. SAUTER legt veel nadruk op gecontroleerde processen, het kwaliteitsmanagement volgens ISO9001 vormt de basis van het geïntegreerd managementsysteem dat bovendien voldoet aan milieueisen volgens ISO14001 en veiligheid- en gezondheidseisen volgens OHSAS18001.

 

  • Het managementsysteem is gecertificeerd en is de basis voor de land-specifieke certificering van alle SAUTER bedrijven.
  • Het systeem zorgt voor kennis en vaardigheden en draagt bij aan vermindering van eventuele risico’s.
  • aan wetten en normen voor kwaliteit, milieu en arbo-beheer is voldaan
 
Logo BACnet Testing Laboratories (BTL)

Green Building met SAUTER  

SAUTER producten, oplossingen en diensten in het gebouwmanagement zijn gecertificeerd en  meerdere malen awards ontvangen. Ons assortiment voldoet aan de vereisten voor het verkrijgen van de Green Building certificaten. SAUTER is IQNet gecertificeerd, en bepaalde producten hebben de eu.bac award of het BACnet Test Laboratory (BTL) keurmerk. Dit garandeert kwaliteit, precisie en functionaliteit. 

 

Onze BTL-gecertificeerde producten zijn: 

 

  
Energy label

Pionier in certificering 

Als eu.bac lid van het eerste uur is SAUTER één van de pioniers van eu.bac certificering. Het bedrijf is gecertificeerd als een docent van eu.bac systeem auditors. Eigen auditors van SAUTER certificeren gebouwen in heel Europa. De productie-onafhankelijke certificering is gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen aanpak, op de Europese norm EN 15232 en op een gestandaardiseerd proces. Dit geeft de klant zekerheid en een middel voor het maken van vergelijkingen.

 
Logo Arbeitskreis Maschinen- und Elektrotechnik (AMEV)

AMEV Certificaat voor SAUTER

De drie (ruimte) automatiseringsstations van de systeem familie SAUTER EY-modulo hebben het certificaat voor het AS-A profiel van AMEV (werkgroep werktuigbouw en elektrotechniek) ontvangen. Het AMEV-certificaat is maatgevend op de Duitse markt, met name bij de openbare aanbesteding van staats-en gemeentelijke administraties. Het biedt klanten de zekerheid dat het product voldoet aan de gedetailleerde eisen voor gebruik op de Duitse markt. De huidige AMEV aanbeveling combineert de aanbeveling BACnet 2007 en de bestaande aanbevelingen en houdt tevens rekening met de DIN EN ISO 16484-5.

 

Kwaliteit, milieu en veiligheid op het werk

Alles in relatie tot de normen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 is geregeld.

 

Kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015

Het kwaliteitsmanagementsysteem van toepassing op de gehele SAUTER Groep.


Milieumanagementsysteem ISO 14001:2015 

  • bescherming van het milieu vormen alle processen.
  • milieuvriendelijk gedrag verhoogt de milieueffect tijdens de ontwikkeling en productie.

 

Occupational Health and Safety Management System ISO 45001:2018 


Veiligheid op het werk en de bescherming van de gezondheid: onze medewerkers kunnen hierop vertrouwen.

 

SQS certificaat (ISO 9001:2015 / ISO 14001:2015 / ISO 45001:2018)
DuitsSQS-Zertifikat (PDF)
Engels: SQS Certificate (PDF)

Frans: Certificat SQS (PDF)
Russisch: SQS сертификат (PDF)

 

IQNet certificaat (ISO 9001:2015 / ISO 14001:2015 / ISO 45001:2018)

IQNet Certificate (PDF)