Missie | SAUTER
 
 

De missie van SAUTER

 

Onze oplossingen dragen bij aan een verbetering van de energie-efficiëntie en het in stand houden van duurzame leefomgevingen voor de toekomst.

 

In de meer dan 100-jarige geschiedenis heeft SAUTER zich ontwikkeld tot een gerenommeerd Zwitsers bedrijf, een toonaangevende specialist wereldwijd en een thuis voor mensen die bij ons een werkcultuur leven en beleven die gekenmerkt wordt door enthousiasme. Dit enthousiasme komt tot uiting in de specifieke kennis over alles wat betrekking heeft op gebouwen en hun energie-efficiëntie. Dit leidt tot complete oplossingen met als doel maximale energie- efficiëntie in elk detail, elk product en elke dienst. En omdat SAUTER een lange traditie heeft op dit gebied, is het bedrijf gekwalificeerd om de verantwoordelijkheid voor de klant en het milieu te nemen.

 
Duurzame omgevingen

Dankzij de innovatieve technologie, bieden onze gebouwmanagement oplossingen de gebruiker comfort, functionaliteit en operationele veiligheid, met kosten-efficiënt onderhoud. Tegelijkertijd helpen de oplossingen van SAUTER het energieverbruik drastisch te verminderen en wordt daarmee het milieu beschermd. Comfort voor de mensen in de gebouwen en kostenefficiëntie voor de exploitanten, terwijl ook de natuur wordt beschermd – deze dubbele verantwoordelijkheid naar de klant en het milieu is samengevat in het bericht dat in één adem met SAUTER genoemd wordt: "Het creëren van duurzame omgevingen".