Skip to main content

Projecten

De projectkennis van SAUTER is geen toeval. Door de efficiënte en succesvolle afhandeling van talloze kleine en grote projecten hebben we in meer dan honderd jaar bedrijfsgeschiedenis een onschatbare kennis in de gebouwautomatisering opgebouwd.

Uit de jarenlange praktijkervaring, ontwikkelingen en beproefde arbeidsprocessen bieden wij u de hoogste planningszekerheid en waarborgen altijd een efficiënte projectafhandeling.

SAUTER CASE en SENG

Onze projecttools SAUTER CASE en SENG begeleiden het projectteam van de planning en de uitvoering tot en met de continue bedrijfs- en energieoptimalisatie in de gebruiksfase. Ze maken hergebruik van in de praktijk beproefde oplossingen mogelijk via intelligente bibliotheken en zorgen zo voor een hoge procesefficiëntie evenals de hoogste constante kwaliteitsnormen.

Ruimteautomatisering

Het ruimteklimaat is het resultaat van het optimale samenspel van verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering. Hier komen de gebruikers van het gebouw in contact met techniek.

Stijlvolle bedieningsapparaten, bediening via Smart-App of rechtstreeks vanaf de computer op de werkplek maken het mogelijk om het ruimteklimaat, de verlichting en de zonwering aan te passen aan de individuele behoeften.

 

 

Ontwerpen
Projectplanning / constructie
Demontage 
Vernieuwing
Bedrijf
Onderhoud
  • Projectwikkeling
  • Automatisering van de primaire fabriek
    (Verwarming / ventilatie / airconditioning)
  • Ruimteautomatisering
  • Management niveau

Green Building-certificering

Certificeringen maken de duurzaamheid van een gebouw meetbaar en zichtbaar en zijn onmisbaar in internationale bouwportefeuilles. De onderscheidingen garanderen een hoge hulpbronnenefficiëntie in energie, water en materialen. Dankzij betere ventilatie en verlichting kunnen gebruikers van Green Buildings een verhoogde productiviteit en dus winstgevend beheer realiseren.

Met SAUTER gebouwautomatiseringssystemen, onze expertise en ervaring uit tal van internationale referentieprojecten, maken we succesvolle certificering mogelijk.

Nieuwe wetten vereisen meer energie-efficiëntie

De nieuwe energieprestatie van gebouwenrichtlijn (EPBD) vereist de installatie van gebouwautomatiseringssystemen voor grote commerciële gebouwen.

© 2024  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden