Skip to main content

SAUTER Cloud

Mobile Building Services

Bedieningscomfort zoals u gewend bent in een smart home beschikbaar in combinatie met een gebouwautomatiseringssysteem en BACnet: SAUTER Mobile Building Services via de SAUTER Cloud.  De SAUTER Cloud maakt op een veilige wijze ruimtebediening door de gebruikers en bewoners met het eigen mobiele apparaat mogelijk. Beheersbaar, veilig en transparant via het gebouwbeheersysteem van de property- of facility manager.

SAUTER Vision Services
Vanuit de cloud het gebouw bedienen, energiestromen en energieverbruik bewaken en de werking en de kosten optimaliseren: daarvoor biedt SAUTER Vision Services de noodzakelijke functies. De functies en services kunnen direct worden gebruikt en zijn altijd up-to-date. De SAUTER Cloud stelt rekenkracht en opslagruimte ter beschikking en beveiligt de gegevens op een betrouwbare manier. Ter plaatse in het gebouw zijn geen servers nodig voor het gebouwbeheersysteem. Dit verlaagt de investeringskosten.

Geniet onderweg en thuis van het comfort van een slimme bediening van uw vloerverwarming of -koeling  met onze app voor uw smartphone of tablet.

https://www.eco-climate-control.com/en/operation/

Smart Actuator
Intelligente veldapparaten vinden een plekin de cloud. Als IoT apparaat is er een naadloze integratie in het Building Internet of Things (BIoT). In de cloud staat alle waardevolle informatie over het onderhoud en de werking van de installatie ter beschikking. En dit alles zonder lokale server infrastructuur.

Overkoepelende optimaliserings-, regelings- en besturingstaken worden in de cloud veilig en betrouwbaar uitgevoerd. De SAUTER Cloud IoT Connector met MQTT en modulo 6 vormen de verbindingen met de lokale, fysieke installatie. De lokale automatiseringsstations worden ontlast en profiteren van vrij schaalbare rekenkracht en opslagruimte.

modu 690-ZC – Automation in the cloud

SENG  – SAUTER Engineering

SENG  – SAUTER Engineering

SENG-oplossingen voor slimme gebouwen zijn in de cloud beschikbaar vanaf de planning en de bouw tot en met de inbedrijfstelling en exploitatie en de toekomstige modernisering.

Planning, bouw en inbedrijfstelling profiteren van een breed spectrum van kant-en-klare, beproefde oplossingen. De exploitatie en de toekomstige modernisering kunnen op elk moment teruggrijpen naar de individuele configuratiegegevens van de installatie. SENG beheert de projectgegevens ‘as built’ in de cloud.

© 2024  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden