Skip to main content

moduWeb Unity

Alle systemen in één oogopslag: visualiseren, analyseren en bedienen via de cloud.

Logo moduweb Unity

Uw voordeel van de lokale visualisatie-oplossing

 

Prestaties

Dankzij de verbeterde prestaties van modulo 6-componenten zijn alle gebouwcontrollers uitgerust met de ingebouwde webserver moduWeb Unity en hebben ze de volgende eigenschappen:

  • Functie als beheer- en bedieningsapparaat (GBS)
  • Gebruikersadministratie
  • BACnet Client
  • Database voor historische gegevens
  • Uitbreidbare opslagcapaciteit
  • Versleutelde communicatie

modulo 6

Integratie

Met het netwerkpakket kunnen tot 150 extra apparaten van hetzelfde BACnet-netwerk worden geconsolideerd in een enkele moduWeb Unity-server. Zo kunnen andere SAUTER BACnet-stations en BACnet-producten van andere fabrikanten, zoals gateways, op één locatie worden geïntegreerd en gevisualiseerd. Alle geïntegreerde stations worden dan in het dagelijks leven alleen via deze ene webserver bediend. Kleine en middelgrote systemen worden zo zonder extra investeringen uitgerust met een effectieve beheeroplossing.

BACnet Logo

Veiligheid

In moduWeb Unity zijn verschillende technische beveiligingsoplossingen geïntegreerd. Gebruikers moeten bijvoorbeeld inloggen en zichzelf identificeren en hun acties worden opgeslagen in een audittrail. Maatregelen tegen vermoedelijke aanvallen en versleuteling van communicatie met behulp van de nieuwste TLS-technologie verhogen de beveiliging.

De basis hiervoor is de internationale norm IEC 62443-3-3, die de eisen voor automatiserings- en controlesystemen definieert.

Security Shield IEC BACnet SC HTTPS TLC

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de nieuwste technologische implementatie en responsief ontwerp kan moduWeb Unity worden gebruikt als een beheer- en bedieningsapparaat (GBS) vanaf elk HTML 5-compatibel apparaat (smartphone, tablet of pc). Op de automatiseringsstations is het volgende mogelijk:

  • Klantspecifieke visualisatie en dynamisering van systemen
  • Gestructureerde weergave van de gegevens (BACnet-objecten)
  • Aanmaken en beheren van kalenders, schema’s en trendlogs
  • Alarmmeldingen en bevestiging

Veel van de moduWeb Unity-functies zijn direct of met een paar klikken beschikbaar. Klant- en projectspecifieke configuraties kunnen eenvoudig worden gerealiseerd met SAUTER CASE Suite.

moduWeb Unity iPhone Responsive Design

IoT en Cloud

moduWeb Unity is direct toegankelijk als webserver of via de API-interface (RESTful webservices) via internet en voor cloudoplossingen. moduWeb Unity biedt een uitgebreide interface voor integratie in bedrijfssystemen of applicaties van een hoger niveau die informatie uit het systeem nodig hebben of evalueren.

Investeringsbescherming

moduWeb Unity biedt een efficiënt managementsysteem voor een soepele overgang naar een volwaardig SAUTER Vision Center GBS – van het engineeringproces tot het dagelijkse gebruik. moduWeb Unity maakt de implementatie mogelijk van een lokale fallback-oplossing voor het bedienen en bewaken van het systeem als de cloud tijdelijk niet toegankelijk is. moduWeb Unity en SAUTER Vision Center kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

moduWeb Unity blijft in lijn met zijn voorganger moduWeb Vision en is zijn natuurlijke opvolger. De projectmigratie is gegarandeerd.

Demo Server

Onze moduWeb Unity-demoversie is voor u beschikbaar. Klik op de afbeelding hieronder of op de volgende Link.

Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: Passwd$$

 

Meer weten over hoe moduWeb Unity voor uw toepassing ingezet kan worden of heeft u een andere vraag?
Neem dan even contact met ons op via info@sauter.nl


© 2024  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden