Skip to main content

Regelafsluiter berekening

Gebruik de tools van SAUTER voor het dimensioneren en selecteren van afsluiters zoals u dat wilt en wanneer u maar wilt.

VALVEDIM: Voor het dimensioneren van afsluiters en het combineren van afsluiters en aandrijvingen

 

Een mobiele app, een pc-tool en een schuifregelaar voor afsluiters helpen u de ideale afsluiter en de juiste aandrijving voor uw toepassing te vinden.

 

CASE ValveDim App

Met de nieuwe SAUTER CASE ValveDim App heeft u het complete SAUTER-assortiment aan afsluiters (klep) en aandrijvingen (actuators) in de hand.

Zo kunt u bepalen welke afsluiter en aandrijving het beste bij uw toepassing passen en uw keuze maken – ook offline!

 

Product selectie

In de SAUTER CASE ValveDim-app worden filters gebruikt om de gewenste eigenschappen van de afsluiter te selecteren, zoals toepassingsgebied, kleptype, aansluitingstype of gewenste nominale breedte. Beperk de selectie verder met behulp van debiet en verschildruk.

Door een karakteristiek te selecteren, wordt het aantal beschikbare producten automatisch berekend en weergegeven.

Selecteer daarna, of als alternatief, de aandrijving die het meest geschikt is voor de toepassing.

In de actuator-sectie kunt u “Stuursignaal” en “Voeding” filteren. De resultaten zijn overzichtelijk gerangschikt in productsoorten.

Mijn project

Alle aandrijvingen en afsluiters die nodig zijn voor een project kunnen worden opgeslagen in een projectlijst met informatie over project- en klantnamen, bedrijf, gebouw en verdieping, evenals datum en tijd. Per project kunnen maximaal 20 afsluiter- / actuatorcombinaties worden opgeslagen.

Delen

Voor een gemakkelijke samenwerking met uw zakenpartners kunnen afzonderlijke producten uit de favorietenlijst of volledige projectlijsten worden gedeeld door bijvoorbeeld een directe link te sturen via e-mail of messenger.

Als de ontvanger de CASE ValveDim-app heeft geïnstalleerd, wordt de informatie direct naar de app overgebracht en kunnen lijsten verder worden verwerkt.

Productcombinaties kunnen worden gedeeld met klanten of collega’s als projecttabellen in pdf-formaat via hyperlink en e-mail.

Bovendien kunnen alle productcombinaties die in het project zijn opgeslagen als een projecttabel in pdf-formaat worden uitgevoerd en rechtstreeks vanaf het mobiele apparaat, bijvoorbeeld via e-mail of messenger, met uw klanten of collega’s worden gedeeld.

Specificaties
ontwerp afsluiter

De productselectie kan verder worden beperkt door de specificaties van de afsluiter te gebruiken. Na het invoeren van het gewenste debiet en drukverschil, of door het gewenste warmtewisselaarvermogen te berekenen, kan de afsluiter worden geselecteerd met behulp van de berekende kv-waarde. Dit betekent dat alleen die afsluiters worden weergegeven die ofwel 2 kvs-waarden minder of 1 kvs-waarde groter hebben dan de berekende kv-waarde. Door gelijktijdig het berekende drukverschil weer te geven, kan de juiste afsluiter voor uw toepassing worden geselecteerd.

De berekeningen gebruiken water als het warmteoverdrachtsmedium (rho bij 20 ° C: 0,9982067 g cm – 3).

Mijn favorieten

De meest gebruikte producten kunnen via het sterrensymbool aan de favorieten worden toegevoegd en via de favorietenlijst weer eenvoudig worden benaderd.

De combinatie afsluiter / aandrijving of het individuele product kan worden toegevoegd aan de favorieten of een project.

Documenten

Meer informatie over de afsluiters en aandrijvingen vindt u op de website van SAUTER.

Klik  hier om direct naar de betreffende productpagina’s op de SAUTER-website te gaan. Hier vindt u de bijbehorende productdocumentatie zoals productdatabladen, montagehandleidingen, brochures of de materiaal- en milieuverklaring.

CASE ValveDim App Download QR Code CASE ValveDim iOs Download QR Code


CASE ValveDim PC Software

SAUTER biedt installateurs en project engineers de PC-software SAUTER VALVEDIM als beproefd hulpmiddel voor een comfortabele keuze van afsluiters en aandrijvingen. De tool omvat drie functionele niveaus:

  1. Bepaling van afsluiter en aandrijving
    • om op basis van de juiste gegevens globaal de benodigde uitvoeringen en maten te bepalen;
    • op basis van bestaande of gewenste procesgegevens definitief de benodigde uitvoeringen en afmetingen te bepalen.
  2. Selectie van de afsluiter en de juiste aandrijving op basis van kenmerken.
  3. Directe overdracht van de resultaten naar de projectdocumentatie

Valvedim kan gedownload worden vanaf de Case Suite product pagina onder het kopje “Software”.


CASE ValveDim rekenhulp

 

 

 

Met de ValveDim-regelafsluiter berekening van SAUTER kunt u snel en eenvoudig online de gewenste combinatie van afsluiter en aandrijving bepalen. De applicatie draait rechtstreeks in uw browservenster zonder extra installatie.

Use CASE ValveDim online

© 2024  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden