Skip to main content

Cloud IoT-Connector

 

Met BACnet-automatisering via MQTT in de cloud

Gemakkelijk, veilig en innovatief.

Door digitalisering en de digitale transformatie ontwikkelt de automatiseringstechnologie zich voortdurend verder.

De grote hoeveelheid aan informatie en gegevens, de beschikbare mobiliteit en de behoefte om overal vandaan toegang te hebben tot ‘dingen’, zijn de drijvende factoren achter de continue doorontwikkeling van het ‘Internet of Things’.

Toepassingen en technologieën uit de industriële automatisering met ‘Industrie 4.0’ en de huisautomatisering (home automation, smart home) worden gecombineerd tot ‘building IoT’ voor ‘smart buildings’.

SAUTER Cloud Connector: de trendsetter.

Informatie uit de cloud kan met de SAUTER Cloud Connector, ecos504-IoT, direct in de ruimteautomatisering worden gebruikt om de regeling te optimaliseren. De communicatie met de cloud vindt veilig en versleuteld plaats via het IoT-protocol MQTT. Informatie uit het elke BACnet-netwerk kan met de SAUTER Cloud Connector via MQTT eenvoudig in de cloud worden gepubliceerd.

De SAUTER Cloud Connector ecos504-IoT is een vrij programmeerbare BACnet-server (B-BC) met geïntegreerde BACnet-MQTT gateway.

Om gegevens uit te wisselen met andere MQTT-apparaten is de SAUTER Cloud Connector multifunctioneel inzetbaat door de optionele, geïntegreerde, MQTT-Broker-functie. Alle communicatie via MQTT is uiteraard veilig versleuteld met TLS.

© 2024  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden