Skip to main content

Beheer op afstand: veilig onderhoud van gebouwen op afstand

10 augustus 2021 | news category

Beheer op afstand: veilig onderhoud van gebouwen op afstand

SAUTER lanceert Remote Management, een veilige VPN-verbinding met de projectlocatie voor servicemonteurs en facility managers. Deze service uit de cloud stelt gekwalificeerde, deskundige contactpersonen van SAUTER beschikbaar, ook zonder dat ze ter plaatse aanwezig zijn. Gebouwbeheerders profiteren van een oplossing die op korte termijn kan worden geïmplementeerd, snellere responstijden en operationele efficiëntie op de lange termijn.

De servicespecialisten van SAUTER ondersteunen klanten over de hele wereld, van engineering en inbedrijfstelling tot onderhoud en service van het gebouw, om de waarde van het gebouw te behouden en de bedrijfszekerheid te waarborgen. Bedrijven moesten de afgelopen maanden snel overschakelen naar “remote”. De coronacrisis bracht onder meer ook aan het licht waar investeringen in technologie en aanverwante processen eerder tekortschoten. De tijd is rijp om zowel korte- als langetermijnoplossingen te overwegen die de operationele efficiëntie garanderen, de kosten laag houden en het gebouw optimaliseren voor morgen. Ook op dit gebied creëert cloud computing nieuwe kansen.

Prioriteiten wijzigen in onzekere tijden

Met name op het gebied van commercieel vastgoed heeft SAUTER de behoefte aan beheer op afstand vastgesteld. Remote Management is een service uit de SAUTER Cloud. De cloud vormt de interface tussen de installatie en de servicemonteur. Het authenticeert gebruikers, regelt autorisaties en geeft toegang tot geselecteerde gebouwen, installaties of applicaties via een webbrowser. Beheer op afstand maakt de actieve en onmiddellijke levering van diensten mogelijk met betrekking tot gebouwautomatisering, energiebeheer, gerelateerde IT-infrastructuur en softwaretoepassingen. Zo kunnen storingen sneller worden verholpen en kunnen onderhoud en service efficiënter worden uitgevoerd.

Meer flexibiliteit en online deskundige ondersteuning

De verbinding tussen de servicemonteur en de installatie zorgt voor nieuwe flexibiliteit voor de gebouwbeheerder. Wijzigingsverzoeken of applicatie-uitbreidingen in gebouwbeheer kunnen locatieonafhankelijk worden uitgevoerd en als specialistische kennis vereist is, kunnen op elk moment experts online worden ingeschakeld – de cloud maakt dit mogelijk.

Met afstandsbediening en onderhoud op afstand via SAUTER Remote Management blijft de werking van het pand hoe dan ook in stand. Deze dienst is een investering in de modernste infrastructuur en een voorwaarde voor een energie- en kostengeoptimaliseerd gebouwbeheer op lange termijn.

 

Beheer op afstand is per direct beschikbaar. Zou u graag meer willen weten over Remote Management? Neem dan contact met ons op via deze link en laat u informeren door onze experts.

» Download Media Release

Over SAUTER

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor gebouwautomatiseringstechnologie in groene gebouwen biedt SAUTER aangename omstandigheden in duurzame omgevingen. SAUTER is een specialist in het ontwikkelen en produceren van producten en systemen voor energiezuinige totaaloplossingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket om de energie-geoptimaliseerde werking van gebouwen te garanderen. Onze producten, oplossingen en diensten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, van planning en constructie tot en met exploitatie, in kantoor- en administratieve gebouwen, onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten, ziekenhuizen, industriële gebouwen en laboratoria, luchthavens, vrijetijdsfaciliteiten , hotels en datacenters. Met meer dan 100 jaar ervaring en een track record van technologische expertise is SAUTER een bewezen systeemintegrator die staat voor continue innovatie en Zwitserse kwaliteit. SAUTER biedt gebruikers en operators een overzicht van energiestromen, verbruik en van de ontwikkeling van de betrokken kosten.

De SAUTER Group

  • Een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Basel, Zwitserland
  • Opgericht in 1910, u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar traditie en ervaring
  • Met meer dan 2300 werknemers zijn wij wereldwijd actief
  • Complete oplossingen voor gebouwbeheheersystemen, gericht op maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid
  • Zorg dragen voor investeringen en operationele betrouwbaarheid waarborgen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw
  • Leider op het gebied van gebouwautomatisering
  • Lid van eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU), BACnet International, EnOcean Alliance
  • Indrukwekkende projectreferenties op www.sauter-controls.com
© 2021  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden