Skip to main content

Beleef SAUTER digitaal – op ISH digital 2021!

18 februari 2021 | media releases

Beleef SAUTER digitaal – op ISH digital 2021!

Op de toonaangevende vakbeurs voor HVAC en water presenteert SAUTER zich met een virtuele stand en een interactief programma dat alle aspecten van innovatieve hard- en softwareproducten voor energie-efficiënte en gebruikersgerichte gebouw- en ruimteautomatisering omvat.

SAUTER’s key-visual bij ISH digital 2021

 

De ISH (“International Sanitation and Heating Fair”) is de toonaangevende vakbeurs voor HVAC en water. De internationale tentoonstelling vindt om de twee jaar plaats in Messe, Frankfurt. Van 22 – 26 maart 2021 is het weer zover: experts en geïnteresseerden kunnen door corona – uitsluitend virtueel – brancheoverstijgende thema’s en trends ervaren. Als puur digitaal evenement biedt het beursplatform tal van mogelijkheden voor informatie, interactie en uitwisseling. Het nieuwe format wordt afgerond met een uitgebreid congresprogramma met spannende evenementen en lezingen voor alle doelgroepen.

Als specialist met meer dan 100 jaar ervaring is SAUTER een van de vaste exposanten op de ISH. Met producten en systemen voor de energie-geoptimaliseerde exploitatie van gebouwen biedt SAUTER zijn klanten oplossingen die anticiperen op de trends in de gebouwautomatisering en deze holistisch integreren.

Dit jaar kunt u SAUTER op twee manieren digitaal beleven als nooit tevoren! Behalve een interactieve, virtuele beursstand kunt u een hele reeks nieuwe hardware- en softwareproducten verwachten met indrukwekkende intelligentie en connectiviteit, zoals de intelligente klepactuator Smart Actuator, de IoT-compatibele multisensor Smart Sensor viaSens en de nieuwe SAUTER Digital Services . Er zullen ook meer oplossingen en modules zijn om de veiligheid en gegevensintegriteit te verhogen, voor uitgebreide integratie, evenals verschillende app-oplossingen voor meer gemak en een verbeterde gebruikerservaring in gebouw- en kamerautomatisering.

Bezoek onze ISH-website ish.sauter-digital.com voor meer informatie over hoe u kunt deelnemen. Maak van de gelegenheid gebruik om onze hoogtepunten te ontdekken, te netwerken en afspraken te maken nog voordat de beurs begint!

Verdere informatie: ish.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

» Download Media Release

 

 

Over SAUTER

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor gebouwautomatiseringstechnologie in groene gebouwen biedt SAUTER aangename omstandigheden in duurzame omgevingen. SAUTER is een specialist in het ontwikkelen en produceren van producten en systemen voor energiezuinige totaaloplossingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket om de energie-geoptimaliseerde werking van gebouwen te garanderen. Onze producten, oplossingen en diensten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, van planning en constructie tot en met exploitatie, in kantoor- en administratieve gebouwen, onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten, ziekenhuizen, industriële gebouwen en laboratoria, luchthavens, vrijetijdsfaciliteiten , hotels en datacenters. Met meer dan 100 jaar ervaring en een track record van technologische expertise is SAUTER een bewezen systeemintegrator die staat voor continue innovatie en Zwitserse kwaliteit. SAUTER biedt gebruikers en operators een overzicht van energiestromen, verbruik en van de ontwikkeling van de betrokken kosten.

De SAUTER Group

  • Een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Basel, Zwitserland
  • Opgericht in 1910, u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar traditie en ervaring
  • Met meer dan 2650 werknemers zijn wij wereldwijd actief
  • Complete oplossingen voor gebouwbeheheersystemen, gericht op maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid
  • Zorg dragen voor investeringen en operationele betrouwbaarheid waarborgen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw
  • Leider op het gebied van gebouwautomatisering
  • Lid van eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU), BACnet International, EnOcean Alliance
  • Indrukwekkende projectreferenties op www.sauter-controls.nl
© 2021  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden