Skip to main content

Nieuwe CASE ValveDim app: Het volledige assortiment SAUTER afsluiters en aandrijvingen op uw smartphone

17 september 2020 | news category

Nieuwe CASE ValveDim app: Het volledige assortiment SAUTER afsluiters en aandrijvingen op uw smartphone

SAUTER lanceert een nieuwe mobiele app waarmee op elk moment, online of offline, naar afsluiters en servomotoren kan worden gezocht. De gratis app met intuïtieve bediening maakt het gemakkelijker om naar individuele producten te zoeken en deze te combineren. Dit vermindert het tijdrovende, herhaalde zoeken naar aanbiedingen.

 

CASE ValveDim heeft een eenvoudige filterzoekfunctie en handige extra functies.

Het assortiment actuatoren van SAUTER omvat meer dan honderd producten en er worden bijna 450 HVAC-afsluiters aangeboden. De nieuwe mobiele app maakt het gemakkelijker om de juiste onderdelen en de ideale afsluiter / actuatorcombinaties te vinden. Met de lancering van CASE ValveDim is het volledige productassortiment van SAUTER overal via de mobiele telefoon toegankelijk.

 

Met slechts enkele instellingen vindt u het ideale product voor uw toepassing

De nieuwe app is gratis en biedt een intuïtieve productzoekfunctie. De reeks geschikte kleppen kan onmiddellijk worden gevonden door filterfuncties zoals kleptype, aansluitingstype of nominale diameter. De selectie kan nog verder worden beperkt door de capaciteit van de warmtewisselaar, het debiet of de verschildruk op te geven.

Door de voeding en het stuursignaal te selecteren, vindt u de meest geschikte actuator. Dit maakt het gemakkelijk om te focussen op het meest geschikte product. Elk afzonderlijk onderdeel kan worden opgeslagen in een persoonlijke favorietenlijst, zodat het altijd beschikbaar is zonder opnieuw te hoeven zoeken. Verdere productinformatie en documentatie vindt u direct op de productwebsite van SAUTER.

De geselecteerde klep / actuator-combinaties kunnen ook in projecten worden opgeslagen. En dat is nog niet alles: de lijsten met de klep / actuatorcombinaties kunnen vanuit de app worden geëxporteerd als een projecttabel in pdf-indeling, zodat ze kunnen worden gedeeld met contacten.

Zelfs in gebouwen of kamers waar de ontvangst van mobiele telefoons slecht of afwezig is, hoeven de voordelen van de app niet te ontbreken: CASE ValveDim kan ook offline worden gebruikt.[1]


Alle voordelen in één oogopslag:

 • Snelle en gemakkelijke selectie van klep / actuatorcombinaties volgens gedefinieerde kenmerken
 • Klepselectie op basis van warmtewisselaarcapaciteit, debiet en drukverschil in HVAC-systemen
 • Ook offline te gebruiken
 • Geselecteerde producten kunnen als favorieten worden opgeslagen voor later gebruik
 • Productcombinaties kunnen worden gedeeld als een projecttabel in pdf-formaat of via hyperlinks
 • Meer informatie over alle producten is te vinden via de link naar het gegevensblad


Beschikbaarheid

Dit is een gratis versie, waarmee SAUTER het voor installateurs, planners en servicemedewerkers gemakkelijker wil maken om het product te vinden dat ze zoeken. CASE ValveDim Versie 1.0 is per direct wereldwijd beschikbaar in de iOS en Android App Stores in het Duits, Engels en Frans.

[1] Uitzonderingen hierop zijn links naar de website en meldingsfuncties via internet

» Download Media Release

 

Over SAUTER

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor gebouwautomatiseringstechnologie in groene gebouwen biedt SAUTER aangename omstandigheden in duurzame omgevingen. SAUTER is een specialist in het ontwikkelen en produceren van producten en systemen voor energiezuinige totaaloplossingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket om de energie-geoptimaliseerde werking van gebouwen te garanderen. Onze producten, oplossingen en diensten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, van planning en constructie tot en met exploitatie, in kantoor- en administratieve gebouwen, onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten, ziekenhuizen, industriële gebouwen en laboratoria, luchthavens, vrijetijdsfaciliteiten , hotels en datacenters. Met meer dan 100 jaar ervaring en een track record van technologische expertise is SAUTER een bewezen systeemintegrator die staat voor continue innovatie en Zwitserse kwaliteit. SAUTER biedt gebruikers en operators een overzicht van energiestromen, verbruik en van de ontwikkeling van de betrokken kosten.

De SAUTER Group

 • Een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Basel, Zwitserland
 • Opgericht in 1910, u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar traditie en ervaring
 • Met meer dan 2650 werknemers zijn wij wereldwijd actief
 • Complete oplossingen voor gebouwbeheheersystemen, gericht op maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid
 • Zorg dragen voor investeringen en operationele betrouwbaarheid waarborgen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw
 • Leider op het gebied van gebouwautomatisering
 • Lid van eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU), BACnet International, EnOcean Alliance
 • Indrukwekkende projectreferenties op www.sauter-controls.com
© 2020  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden