Skip to main content

Nieuw type thermische servomotor voor afsluiters voor verwarming en klimaatregeling

26 oktober 2021 | news category

Nieuw type thermische servomotor voor afsluiters voor verwarming en klimaatregeling

SAUTER lanceert de AXT4-klepaandrijving met slagindicator voor een efficiënte en nauwkeurige regeling als opvolger van de succesvolle SAUTER AXT2-serie. De nieuwe AXT4 maakt indruk met zijn beproefde SAUTER thermische technologie, compact design, eenvoudige montage en handmatige heropen-functie.

AXT4 met zichtbare slagindicator in fluorescerend geel.

De SAUTER AXT4 voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor stille, duurzame thermische aandrijvingen voor afsluiters in de ruimteautomatisering. Het garandeert in de eerste plaats een energiezuinige regelprecisie voor gebruik in radiatoren, vloerverwarmingen, koelplafonds of ventilatorconvectoren. De SAUTER AXT4 kenmerkt zich met zijn elegante design en eenvoudige montage. Dit is een eigentijdse nieuwe editie van de succesvolle aandrijvingstechnologie van SAUTER. De marktintroductie vervangt de succesvolle AXT2-serie.

Er zijn twee basistypen beschikbaar met een voedingspanning van 230V en 24V, evenals NC-versies “normaal gesloten” en NO “normaal open”. De standaard dopmoer maakt directe montage voor alle gebruikelijke afsluiterhuizen mogelijk. Bovendien past de AXT4 op ventielen van verschillende uitvoeringen. De first-open-functie maakt een krachtvrije montage op unitventielen mogelijk, zelfs als de intelligente unitaire besturing nog niet in gebruik is genomen. Dankzij de extra heropeningsfunctie kan de aandrijving op elk moment worden gereset naar de eerste-open-positie en handmatig worden geopend voor onderhoud. Het compacte formaat en de gemakkelijke montage in elke positie – zelfs ondersteboven – maken de AXT4 tot een universele aandrijving die voldoet aan alle eisen van installateurs en eindgebruikers.

De zichtbare slagindicator stelt klanten in staat om de klepopening snel en op afstand te zien of te controleren. SAUTER biedt OEM-klanten ook aanpassingsmogelijkheden, zoals het bedrukken van hun eigen logo.

De AXT4-serie zal vanaf Oktober 2021 beschikbaar zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via deze link.

Download Media Release

 

Over SAUTER

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor gebouwautomatiseringstechnologie in groene gebouwen biedt SAUTER aangename omstandigheden in duurzame omgevingen. SAUTER is een specialist in het ontwikkelen en produceren van producten en systemen voor energiezuinige totaaloplossingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket om de energie-geoptimaliseerde werking van gebouwen te garanderen. Onze producten, oplossingen en diensten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, van planning en constructie tot en met exploitatie, in kantoor- en administratieve gebouwen, onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten, ziekenhuizen, industriële gebouwen en laboratoria, luchthavens, vrijetijdsfaciliteiten , hotels en datacenters. Met meer dan 100 jaar ervaring en een track record van technologische expertise is SAUTER een bewezen systeemintegrator die staat voor continue innovatie en Zwitserse kwaliteit. SAUTER biedt gebruikers en operators een overzicht van energiestromen, verbruik en van de ontwikkeling van de betrokken kosten.

De SAUTER Group

  • Een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Basel, Zwitserland
  • Opgericht in 1910, u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar traditie en ervaring
  • Met meer dan 2300 werknemers zijn wij wereldwijd actief
  • Complete oplossingen voor gebouwbeheheersystemen, gericht op maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid
  • Zorg dragen voor investeringen en operationele betrouwbaarheid waarborgen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw
  • Leider op het gebied van gebouwautomatisering
  • Lid van eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU), BACnet International, EnOcean Alliance
  • Indrukwekkende projectreferenties op www.sauter-controls.com
© 2021  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden