Skip to main content

Remote Management: secure remote maintenance voor gebouwen

29 augustus 2023 | news category

Remote Management: secure remote maintenance voor gebouwen

SAUTER lanceert Remote Management, een beveiligde VPN-verbinding met de installatie voor servicetechnici en facility managers. Met deze dienst uit de cloud zijn gekwalificeerde en deskundige contactpersonen van SAUTER op afstand beschikbaar, en niet op de locatie benodigd. Exploitanten van gebouwen profiteren van een oplossing die op korte termijn kan worden geïmplementeerd, snellere responstijden en operationele efficiëntie op de lange termijn

De servicespecialisten van SAUTER ondersteunen klanten over de hele wereld, van engineering en inbedrijfstelling tot onderhoud en service van het gebouw, om de waarde van het gebouw te behouden en de bedrijfszekerheid te waarborgen. De afgelopen maanden moesten bedrijven snel overschakelen naar ‘op afstand’. De coronacrisis bracht onder andere ook aan het licht waar investeringen in technologie en aanverwante processen voorheen tekort schoten. De tijd is rijp om na te denken over zowel korte- als langetermijnoplossingen die de operationele efficiëntie garanderen, de kosten laag houden en het gebouw optimaliseren voor morgen. Ook op dit gebied creëert cloud computing nieuwe kansen.

Veranderende prioriteiten in onzekere tijden

Met name op het gebied van commercieel vastgoed heeft SAUTER de behoefte aan beheer op afstand vastgesteld. Remote Management is een service van de SAUTER Cloud. De cloud vormt de interface tussen de installatie en de servicemonteur. Het authenticeert gebruikers, regelt autorisaties en verleent toegang tot geselecteerde gebouwen, installaties of applicaties via een webbrowser. Beheer op afstand maakt actieve en directe dienstverlening mogelijk op het gebied van gebouwautomatisering, energiebeheer, gerelateerde IT-infrastructuur en softwaretoepassingen. Zo kunnen storingen sneller worden verholpen en onderhoud en service efficiënter worden uitgevoerd.

Meer flexibiliteit en online deskundige ondersteuning

De verbinding tussen de servicemonteur en de installatie creëert nieuwe flexibiliteit voor de exploitant van het gebouw. Wijzigings verzoeken of applicatie-uitbreidingen in het gebouwbeheer kunnen plaatsonafhankelijk worden uitgevoerd en als specialistische kennis vereist is, kunnen experts op elk moment online worden ingeschakeld – de cloud maakt dit mogelijk.

Met afstandsbediening en onderhoud op afstand via, SAUTER’s Remote Management, blijft de werking van he tpand hoe dan ook gewaarborgd. Deze service is een investering in de modernste infrastructuur en een voorwaarde voor een energie- en kostengeoptimaliseerde gebouwexploitatie op de lange termijn.

Remote Management is per direct bechikbaar. Neem contact op met onze verkoop afdeling.

» Download Media Release

Over SAUTER

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor building automation technology in groene gebouwen biedt SAUTER aangename omstandigheden in duurzame omgevingen. SAUTER is een specialist in het ontwikkelen en produceren van producten en systemen voor energiezuinige totaaloplossingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket om de energie-geoptimaliseerde werking van gebouwen te garanderen. Onze producten, oplossingen en diensten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, van planning en constructie tot en met exploitatie – in kantoor en administratieve gebouwen, onderzoeks en onderwijsfaciliteiten, ziekenhuizenindustriële gebouwen en laboratoriavliegvelden, vrijetijdsfaciliteitenhotels and datacenters. Met meer dan 100 jaar ervaring en een track record van technologische expertise is SAUTER een bewezen systeemintegrator die staat voor continue innovatie en Zwitserse kwaliteit. SAUTER biedt gebruikers en operators een overzicht van energiestromen, verbruik en van de ontwikkeling van de betrokken kosten.

De SAUTER Groep

   • Een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Basel, Zwitserland
   • Opgericht in 1910, u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar traditie en ervaring
   • Met meer dan 3300 werknemers zijn wij wereldwijd actief
   • Complete oplossingen voor gebouwbeheheersystemen
   • Focus op maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid
   • Zorg dragen voor investeringen en operationele betrouwbaarheid waarborgen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw
   • Leider op het gebied van gebouwautomatisering en systeem integratie
   • Lid van eu.bacBACnet Interest Group (BIG-EU)BACnet InternationalEnOcean Alliance
   • Indrukwekkende projectreferenties op sauter-controls.com
© 2024  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden