Skip to main content

SAUTER NRFC4, de compacte airconditioning thermostaat

21 oktober 2022 | news category

SAUTER NRFC4, de compacte airconditioning thermostaat

Bedieningsapparaat en regelaar in één: de nieuwe thermostaat van SAUTER is een multitalent voor airconditioningsystemen. Het heeft een aanpasbaar display met duidelijke cijfers, gebruiksvriendelijke bediening en is voorzien van een communicatie-interface naar het gebouwbeheersysteem.

 

De hete zomermaanden zijn traditioneel de drukste tijd voor airconditioningsystemen. Gevoelige mensen associëren dit vaak met niets meer dan een koude wind van een ventilator, maar een goed afgesteld systeem zorgt voor een constante, gezonde binnenluchtkwaliteit – en niet alleen in de zomer. Dit gebeurt met behulp van fancoils; de eigenlijke airconditioning apparaten.

Fancoils kunnen worden geregeld door thermostaten. SAUTER lanceert de NRFC4, een single room controller voor airconditioningsystemen in gebouwen. De nieuwe thermostaat kan worden gebruikt voor een breed scala aan fancoil-toepassingen: 2-pijps of 4-pijps systemen, verwarmingssystemen of warmtepompen.

 

Intuïtieve en eenvoudige bediening

De NRFC4 maakt het gebruikers gemakkelijk. De compacte behuizing kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd en de inbedrijfstelling vereist geen enkele programmering. Een groot, configureerbaar display met achtergrondverlichting zorgt voor een comfortabele bediening van het airconditioningsysteem. Waarden worden weergegeven in grote, gemakkelijk te lezen cijfers.

Energiezuinige regeling van de luchtkwaliteit in de ruimte

Een geïntegreerde timer schakelt de airconditioning aan en uit naargelang het gebruik. De interne temperatuursensor elimineert de noodzaak voor extra sensoren in kamers. Een modbus RTU-interface is standaard aanwezig op de NRFC4. Dit communicatieprotocol maakt bijvoorbeeld integratie in een gebouwbeheersysteem mogelijk voor een eenvoudige inbedrijfstelling en bewaking van de installatie. Dit zorgt voor een energie-efficiënte regeling van de binnenluchtkwaliteit op basis van nauwkeurige omgevingswaarden en vraag.

De NRFC4 nu beschikbaar. Neem contact op met onze verkoopafdeling.

Download Media Release

 

Over SAUTER

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor gebouwautomatiseringstechnologie in groene gebouwen biedt SAUTER aangename omstandigheden in duurzame omgevingen. SAUTER is een specialist in het ontwikkelen en produceren van producten en systemen voor energiezuinige totaaloplossingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket om de energie-geoptimaliseerde werking van gebouwen te garanderen. Onze producten, oplossingen en diensten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, van planning en constructie tot en met exploitatie, in kantoor- en administratieve gebouwen, onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten, ziekenhuizen, industriële gebouwen en laboratoria, luchthavens, vrijetijdsfaciliteiten , hotels en datacenters. Met meer dan 100 jaar ervaring en een track record van technologische expertise is SAUTER een bewezen systeemintegrator die staat voor continue innovatie en Zwitserse kwaliteit. SAUTER biedt gebruikers en operators een overzicht van energiestromen, verbruik en van de ontwikkeling van de betrokken kosten.

De SAUTER Groep

  • Een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Basel, Zwitserland
  • Opgericht in 1910, u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar traditie en ervaring
  • Met meer dan 2700 werknemers zijn wij wereldwijd actie
  • Complete oplossingen voor gebouwbeheheersystemen
  • Focus op maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid
  • Zorg dragen voor investeringen en operationele betrouwbaarheid waarborgen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw
  • Leider op het gebied van gebouwautomatisering en systeem integratie
  • Lid van eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU), BACnet International, EnOcean Alliance
  • Indrukwekkende projectreferenties op sauter-controls.com
© 2024  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden