Skip to main content

SAUTER innovaties op de VSK2020

14 februari 2020 | news category

SAUTER innovaties op de VSK2020

Van 4 tot en met 7 februari 2020 was het weer zover. VSK, de meest toonaangevende vakbeurs in Nederland voor water, verwarming en klimaat, die om de twee jaar in Utrecht wordt gehouden, bood ongeveer 36.000 bezoekers vele inspirerende indrukken over onderwerpen als duurzaam klimaat, technologie en innovatieve gebouw oplossingen.

Dit jaar stond onze SAUTER-beursstand in hal 10-D070 volledig in het teken van dé nieuwste innovaties op het gebied van gebouwbeheer en -automatisering. Klanten, bezoekers en geïnteresseerde partijen hebben SAUTER ervaren onder het motto “Intelligence Inside”, met een modern ontwerp en vele indrukwekkende nieuwe SAUTER hardware- en softwareproducten zoals de Smart Actuator, het eValveco dynamische flowcontrolesysteem, onze Mobile Building Services en de SAUTER app- en cloud-oplossingen.

Een bijzonder hoogtepunt van de beurs was de marktintroductie van ons nieuwe SAUTER modulo 6 gebouwautomatiseringssysteem, dat zich onderscheidt door zijn indrukwekkende prestaties, intuïtieve bediening, backward compatability, cloud- en IoT-mogelijkheden, maximale connectiviteit en flexibiliteit, terwijl ook aan de hoogste beveiligingsvereisten wordt voldaan.

Hier vindt u de getoonde innovaties met directe link naar de betreffende informatiepagina’s:

Als team hebben we veel van onze bestaande en nieuwe relaties kunnen ontvangen om onze nieuwste innovaties te tonen onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij in het bijzonder onze gezonde smoothies goed in de smaak vielen bij iedereen.

Kortom, een succesvolle beurs waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stand. Zoals besproken op de beurs ontvangt u binnenkort bericht met daarin de informatie van onze producten zoals gedisplayed op de beurs.

Over SAUTER

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor gebouwautomatiseringstechnologie in groene gebouwen biedt SAUTER aangename omstandigheden in duurzame omgevingen. SAUTER is een specialist in het ontwikkelen en produceren van producten en systemen voor energiezuinige totaaloplossingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket om de energie-geoptimaliseerde werking van gebouwen te garanderen. Onze producten, oplossingen en diensten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, van planning en constructie tot en met exploitatie, in kantoor- en administratieve gebouwen, onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten, ziekenhuizen, industriële gebouwen en laboratoria, luchthavens, vrijetijdsfaciliteiten , hotels en datacenters. Met meer dan 100 jaar ervaring en een track record van technologische expertise is SAUTER een bewezen systeemintegrator die staat voor continue innovatie en Zwitserse kwaliteit. SAUTER biedt gebruikers en operators een overzicht van energiestromen, verbruik en van de ontwikkeling van de betrokken kosten.

De SAUTER Group

  • Een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Basel, Zwitserland
  • Opgericht in 1910, u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar traditie en ervaring
  • Met meer dan 2300 werknemers zijn wij wereldwijd actief
  • Complete oplossingen voor gebouwbeheheersystemen, gericht op maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid
  • Zorg dragen voor investeringen en operationele betrouwbaarheid waarborgen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw
  • Leider op het gebied van gebouwautomatisering
  • Lid van eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU), BACnet International, EnOcean Alliance
  • Indrukwekkende projectreferenties op www.sauter-controls.com
© 2021  Fr. Sauter AG Alle rechten voorbehouden